logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

„Primena standarda za društveno odgovorno poslovanje u kompanijama – sličnosti i razlike između standarda SRPS ISO 26000, SA 8000, SMETA i BSCI“

„Primena standarda za društveno odgovorno poslovanje u kompanijama – sličnosti i razlike između standarda SRPS ISO 26000, SA 8000, SMETA i BSCI“


 

Datum: 28. i 29. septembar 2021.

Trajanje: dvodnevna obuka

Institut za standardizaciju Srbije, u saradnji sa konsalting kućom Alpha Solutions iz Beograda, prvi put organizuje vebinar posvećen društveno odgovornom poslovanju i standardima iz ove oblasti. Standardi za društveno odgovorno poslovanje predstavljaju alat kojim kompanije koje se nalaze na tržištu dokazuju da prilikom svog poslovanja stvaraju adekvatne radne uslove za svoje zaposlene, kao i da se staraju o bezbednosti na radu i zaštiti životne sredine. Kompanije koje primenjuju standarde za društveno odgovorno poslovanje na transparentan način dokazuju svoju posvećenost primeni svih zakonskih odredbi i međunarodnih etičkih konvencija vezanih za položaj zaposlenih. Ovo je posebno važno za kompanije koje se probijaju na međunarodnom tržištu. Implementacijom i sertifikacijom međunarodnih standarda za društveno odgovorno poslovanje pruža se jasan i prepoznatljiv dokaz da kompanije poštuju zahteve ovih standarda.

Predavač: Dušan Dopuđa – diplomirani pravnik, inspektor za ITD, GSIT and Industry divisions; eksterni proveravač za Social Compliance za Ahold Delhaize (BSCI Amfori standard); ZDHC wastewater; „Social Compliance“ provere preko druge strane (Second party audit) i dr.

Vebinar se održava preko Zoom aplikacije. Link za uključivanje dobićete dan uoči održavanja, zajedno sa uputstvom za pristup onlajn čitanju standarda.

Predviđeno trajanje vebinara je od 10 h do 17 h.

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 18.000,00 din. (uključuje onlajn čitanje standarda SRPS ISO 26000:2011 i SRPS ISO 9001:2015 u periodu od 5 dana, prezentaciju predavača i potvrdu o pohađanju vebinara).

Prijavite se preko linka: https://forms.gle/kVn1pShxk13MFmTA9.

Nakon prijave, dostavićemo vam detaljan program vebinara i predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.