logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Organizacija radnog prostora i metoda 5S

Organizacija radnog prostora i metoda 5S


 

Cilj obuke:

Naučite osnove metode 5S. Kako da vaš radni prostor i radno mesto bude u funkciji povećanja efikasnosti procesa, standardnog kvaliteta, količina i više bezbednosti u radnom prostoru.

Datum obuke:

Obuka će biti održana u tri modula u trajanju od po 2 sata 2. decembar, 9. decembar i 16. decembar 2021. godine u periodu od 14 do 16 časova i jednom individualnom savetovanju u trajanju od sat vremena po organizaciji.

Način rada i cena:

Nakon svakog modula učesnici dobijaju praktičan zadatak koji rešavaju do termina narednog modula, odnosno savetovanja. Po završetku obuke učesnici dobijaju sertifikat.

169 EUR u dinarskoj protivvrednosti

Sadržaj obuke: osnove lean metodologije, 8 (osam) rasipanja u svakom procesu, kako rasipanja utiču na efikasnost procesa i njihov uticaj na kvalitet i količine izlaza iz procesa, ali i na bezbednost, šest elemenata svakog procesa i svakog radnog mesta (6M), metoda 5S, svrha i uticaj na eliminaciju rasipanja u procesima, postupak primene metode 5S, sortiraj, složi, sredi, standardizuj, stalno i disciplinovano sprovodi, ključni faktori uspeha i primeri primene metode 5S.

Prijavi se ovde.