Upoznavanje sa izmenama u Kodeks Alimentariusu- Webinar
Datum 06.12.2021.
Cilj obuke: Komisija Kodeks Alimentarius usvojila je revidirani Kodeks prakse (Opšti principi higijene hrane (CXC 1-1969) i njegov HACCP aneks) u septembru 2020. godine.
Kodeks HACCP 2020 ima drugačiju strukturu dokumenta, ima neke prilagođene ili dodatne zahteve u odnosu na one u dokumentu iz 2003. godine. Na obuci će biti prezentovane izmene i aktivnosti koje je potrebno da sprovedu organizacije koje primenjuju kodeks.
Materijal: svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke u elektronskom obliku
Način izvođenja: online
Predavač: Katarina Petković
Predavač:
· Katarina Petković-Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije-master sa više od 15 godina iskustva u obukama, implementaciji i sertifikaciji HACCP sistema, standarda ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 13485 i organske proizvodnje. vodeći proveravač (Lead auditor) za navedene sisteme menadžmenta.
Sadržaj kursa:
Kurs se sastoji iz:
- teorijskog dela;
- praktičnih vežbi;
- ispita na kraju kursa (test)
Način prijavljivanja
Prijave se mogu izvršiti na:
· tel. 0695779953
· e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923
Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953