logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Onlajn radionica: Rizici i prilike u laboratorijama - ISS

Onlajn-radionica posvećena je razumevanju procesa upravljanja rizicima i prilikama u laboratorijama koje su sistem menadžmenta i laboratorijske aktivnosti usaglasile sa zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2017. Upravljanje rizicima i prilikama povećava efektivnost sistema menadžmenta, postizanje poboljšanih rezultata i sprečavanje negativnih uticaja.

Teme koje će biti obrađene na vebinaru:

  • identifikacija rizika;
  • izbor metode za procenu rizika;
  • mere za bavljenje rizicima;
  • kontrola rizika i vrednovanje efektivnosti primenjenih mera.

Kroz primere, vežbe i diskusiju detaljno će biti obrađeni najznačajniji rizici koji se javljaju u laboratorijskim aktivnostima, kao i najprimenljivija tehnika za procenu rizika u laboratorijama.

Kome je obuka namenjena?

Ovaj vebinar je namenjen profesionalcima koji žele da steknu znanje o rizicima u laboratorijama, o tehnikama za procenu rizika i o merama za upravljanje rizikom, kao i svim zaposlenima koji se u laboratorijama bave ovom tematikom.

Predavač:

Draga Kolar, član Komisije KS CASCO u ISS-u, proveravač sistema menadžmenta organizacija i laboratorija, menadžer za obuke iz oblasti sertifikacije sistema menadžmenta i akreditacije laboratorija.

Posebna pogodnost u vezi sa ovim vebinarom jeste to što materijal za obuku uključuje i uslugu onlajn čitanja standarda SRPS ISO/IEC 17025:2017, SRPS ISO 31000: 2019 i SRPS EN IEC 31010:2019 (u trajanju od 5 dana).

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 15.000,00 din. i uključuje prezentacije predavača, uslugu onlajn čitanja standarda i potvrdu o pohađanju vebinara u elektronskom obliku.

Vebinar se održava preko Zoom aplikacije. Link za uključivanje dobićete dan uoči održavanja, zajedno sa uputstvom za pristup onlajn čitanju standarda.

Predviđeno trajanje vebinara je od 9 h do 15:30 h.

Prijavite se preko linka: https://forms.gle/vrYFqeHqQETdTxa6A

Nakon prijave, dostavićemo vam detaljan program vebinara i predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.