logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

F16 Upoznavanje sa zahtevima koji se odnose na upravljanje alergenima za sve subjekte koji rade sa hranom- webinar

Upoznavanje sa zahtevima koji se odnose na upravljanje alergenima za sve subjekte koji rade sa hranom- webinar


 

Datum: 09.09.2022.

Detalji obuke: Uzimajući u obzir činjenice da su alergije na hranu su značajno pitanje bezbednosti hrane, kao i da ne postoji prevencija za lečenje alergena, osim izbegavanja, cilj kursa je da se učesnici u lancu hrane upoznaju sa rizicima koji se odnose na alergene, kao i o načinu na koji će se oni prepoznavati u lancu hrane i o merama koje pojedini učesnici treba da preduzimaju, kako bi se sprečili negativne efekti.

Materijal: svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke (i pripremu ispita).

 

Sadržaj kurseva:

Kursevi se sastoje iz:

- teorijskog dela;

- praktičnih vežbi;

- ispita na kraju kursa (test)

 

Način prijavljivanja

Prijave se mogu izvršiti na:

· tel. 0695779953

· e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923

Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953