Upoznavanje sa zahtevima koji se odnose na upravljanje alergenima za sve subjekte koji rade sa hranom- webinar
Datum: 09.09.2022.
Detalji obuke: Uzimajući u obzir činjenice da su alergije na hranu su značajno pitanje bezbednosti hrane, kao i da ne postoji prevencija za lečenje alergena, osim izbegavanja, cilj kursa je da se učesnici u lancu hrane upoznaju sa rizicima koji se odnose na alergene, kao i o načinu na koji će se oni prepoznavati u lancu hrane i o merama koje pojedini učesnici treba da preduzimaju, kako bi se sprečili negativne efekti.
Materijal: svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke (i pripremu ispita).
Sadržaj kurseva:
Kursevi se sastoje iz:
- teorijskog dela;
- praktičnih vežbi;
- ispita na kraju kursa (test)
Način prijavljivanja
Prijave se mogu izvršiti na:
· tel. 0695779953
· e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923
Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953