logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Vebinar o primeni BIM tehnologije u organizacijama

U okviru realizacije Češkog programa za razvoj saradnje pod nazivom „Podrška unapređenju i razvoju sektora infrastrukture kvaliteta Srbije“ i saradnje sa Češkom kancelarijom za standarde, metrologiju i ispitivanja (ÚNMZ), Institut za standardizaciju Srbije organizuje vebinar o primeni BIM tehnologije u organizaciji


(Transfer of experience and know-how on BIM implementation in organization). Vebinar će biti održan 15. septembra 2022. godine, od 9 do 13 časova.

Na vebinaru će ISS stručnjaci govoriti o pravcima razvoja BIM-a u Republici Srbiji, a stručnjaci iz Češke o svojim iskustvima i strategiji za implementaciju BIM-a, načinu prenošenja saznanja o BIM-u zainteresovanim stranama, pilot-projektima i edukaciji u oblasti BIM-a.

Na vebinaru će biti predstavljena i interaktivna elektronska publikacija pod nazivom „Primena BIM-a u organizaciji“, koja je u okviru projekta prevedena sa češkog na srpski jezik.

Vebinar će biti održan na engleskom jeziku.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće na vebinaru preko sledećeg linka:

https://forms.gle/uGYiQQ1mCoiWeuB78

Da bi na vebinaru što kvalitetnije bili ponuđeni odgovori na pitanja od interesa za učesnike, molimo vas da do 9. septembra 2022. godine popunite i upitnik na sledećem linku: https://www.survio.com/survey/d/E4I6O1I9S7I3F9H1T


Program vebinara možete pogledati ovde.