logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Besplatan vebinar - Održivost u poslovanju i sistemski pristup (Day 0) - SGS

Učestvujete na besplatnom Online Webinar-u (Day 0) na temu:"Održivost u poslovanju i sistemski pristup", koji organizuje SGS Akademija.


 

Svet u kome živimo je dinamičan, povezan i svestan rastućih ekoloških i društvenih pitanja i izazova, za koje se efikasna rešenja moraju brzo pronaći. U ovom kontekstu, ekološki, socijalni i ekonomski aspekti poslovanja (ESG- environmental, social, governance) se pojavljuju kao jedan od osnovnih pokretača koji vode organizacije kroz neizvesna vremena, donoseći prednosti na svim poljima-od ekonomskog do operativnog, od poboljšanja interne dinamike do uspešnog odnosa sa svim zainteresovanim stranama.

Sada je više nego ikad važno raditi u skladu sa održivim praksama, obezbeđujući transparentnost, odgovornost i vrednosti kao što su izvrsnost i kvalitet proizvoda i usluga.

Nova 4 modula SGS Akademije pokrivaju svaki od koraka sa kojim se kompanija susreće na svom putovanju ka održivoj praksi, od identifikacije uticaja i materijalnih tema, ključnih stejkholdera, specifičnog konteksta i poslovnih pokretača, aktuelnih standarda i regulativa u oblasti, do uspostavljanja strategije, implementacije i merenja performansi, kao i uspešnom izveštavanju različitim zainteresovanim stranama.

  1. Uvod u ESG
  2. Materijalne teme i strategija
  3. Akcioni plan i upravljanje održivim poslovanjem
  4. Izveštavanje i komunikacija

Ovaj kurs će vas opremiti sa svim neophodnim znanjima za implementaciju korporativne održivosti, koji će omogućiti ne samo da upravljate rizicima i rastućim zahtevima, već i da pokrećete pozitivne promene u svojoj sferi uticaja.

 

Trajanje: 1,5h

Datum i vreme realizacije:

04.10.2022. od 12h-13.30h

Mesto realizacije: Online – MS Teams platforma

Prezentaciju će držati - GRI sertifikovani specijalista za odrzivost

Zahtev za prijavu možete poslati ovde. Broj mesta je ograničen.