logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

ISO 9001 Lead Auditor - PECB Certified - IST

Institut za standarde i tehnologije doo Beograd organizuje u svojoj učionici naredni classroom trening kurs PECB Certified ISO 9001 Lead Auditor od 13. do 17. marta 2023.godine - pet dana intenzivne obuke uključuje i PECB testiranje u paketu sa PECB sertifikacijom.


 

Ovaj petodnevni intenzivni kurs omogućava učesnicima da razviju potrebnu stručnost kao vodeći auditori Sistema menadžmenta kvaliteta (QMS) i da upravljaju timom auditora primenom opšte priznatih principa audita, procedura i tehnika. Tokom ove obuke, svaki učesnik će steći potrebna znanja i veštine da adekvatno planira i izvrši interne i eksterne audite u skladu sa ISO 19011, uključujući proces sertifikacije prema ISO 17021 i proces akreditacije tela koja vrše sertifikaciju prema ISO 17011. Na osnovu praktičnih vežbi, učesnik će razviti znanja i veštine (ovladavanje tehnikama audita) kao i kompetencije (upravljanje audit timovima i programom audita, u komunikaciji sa klijentima, rešavanje konflikata itd.) kako treba efikasno i efektivno da sprovede sertifikacioni (third party audit) ili eksterni audit druge strane (second party audit) uspostavljenog Sistema menadžmenta kvaliteta QMS prema međunarodnom standardu ISO 9001.

Postanite vodeći auditor kroz uvid u 'best practice' za eksterne audite QMS - sistema upravljanja kvalitetom prema ISO 9001. U pitanju je petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku). Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service) i britanske UKAS.

Investirajte u svoje znanje, prijavite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili direktno preko IST PECB servisa na https://lnkd.in/df3bE3a (listajte dok ne pronađete datum ovog kursa).