logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

7. konferencija o standardizaciji sajber bezbednosti na temu Evropska standardizacija kao podrška zakonodavstvu EU - CEN, CENELEC, ETSI, ENISA

Evropske organizacije za standardizaciju CEN, CENELEC i ETSI sa zadovoljstvom udružuju snage sa ENISA-om, Agencijom za sajber bezbednost Evropske unije, i organizuju 7. konferenciju o standardizaciji sajber bezbjednosti na temu evropske standardizacije kao podrške zakonodavstvu EU.




Program ove priznate konferencije za 2023. uključuje specijalizovane sastanke o aktivnostima standardizacije u oblastima koje se odnose na nove zakone EU:

  • na predlog Zakona o sajber otpornosti
  • izmene i dopune Uredbe eIDAS
  • Direktiva o obnovljivoj energiji (RED), predlog Zakona o čipovima, Zakona o podacima, Zakona o veštačkoj inteligenciji itd.


Ciljana publika

Svrha konferencije je da podstakne dijalog između kreatora politike, biznisa, naučnih organizacija i organizacija za standardizaciju za efikasnu primenu zakona EU o sajber bezbednosti.

2022. konferencija je privukla 3.000 stručnjaka.

 

Učešće

Za 2023. godinu organizatori planiraju hibridnu konferenciju, ali daju prioritet mogućnostima umrežavanja i interakcijama uživo. Ne propustite priliku i rezervišite svoje mesto! Na raspolaganju je samo 200 mesta za učešće uživo, i ona će biti popunjena po principu ko prvi dođe.

Učešće je otvoreno za sve i besplatno uz obaveznu registraciju. Molimo vas da rezervišete mesto samo ako ste sigurni da ćete doći, jer organizatori pokrivaju troškove fizičkog učešća. Oni koji ne budu mogli fizički da učestvuju moći će da pristupe konferenciji u realnom vremenu preko Webex aplikacije.

PROGRAM

Registruj se ovde!