logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Radionica: Rizici u laboratorijama (identifikacija, analiza, vrednovanje i kontrola) - ISS

Radionica: Rizici u laboratorijama (identifikacija, analiza, vrednovanje i kontrola)


 

Datum: 5. april 2023.

Trajanje: jednodnevna obuka

Institut za standardizaciju Srbije ponovo organizuje obuku posvećenu razumevanju procesa procene rizika i upravljanja rizikom u laboratorijama. Kroz primere i diskusiju detaljno će biti obrađeni rizici po nepristrasnost i u laboratorijskim aktivnostima, kao i najprimenljivija tehnika za procenu rizika u laboratorijama.

Teme koje će biti obrađene:

  • identifikacija rizika;
  • izbor metode za procenu rizika;
  • mere za bavljenje rizicima;
  • kontrola rizika i vrednovanje efektivnosti primenjenih mera.


Kome je obuka namenjena?

Obuka je namenjena profesionalcima koji žele da steknu znanje o rizicima u laboratorijama, o tehnikama za procenu rizika i o merama za upravljanje rizikom, kao i svim zaposlenima koji se u laboratorijama bave ovom tematikom.

Predavač:

Dr Maja Aleksić, ekspert za laboratorije sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti metrologije i ocenjivanja usaglašenosti; menadžer za obuke i rukovodilac kvaliteta u MAGAT Inženjeringu, Beograd; član Komisije CASCO.

Posebna pogodnost jeste to što materijal za obuku uključuje i uslugu onlajn čitanja grupe standarda: SRPS ISO/IEC 17025:2017, SRPS ISO 31000: 2019 i SRPS EN IEC 31010:2019 (u trajanju od 5 dana).

Naknada za učešće na obuci iznosi 18.000,00 dinara (+ PDV) i uključuje prezentacije predavača, uslugu onlajn čitanja standarda i potvrdu o pohađanju.

Radionica se održava uživo u prostorijama Instituta za standarditzaciju Srbije, Stevana Brakusa 2, Banovo brdo.

Predviđeno trajanje vebinara je od 10 h do 15:30 h.

Prijavite se preko linka: https://forms.gle/w7gG5EBWyexXY25s8

Nakon prijave, dostavićemo vam detaljan program obuke i predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.