logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Preispitivanje kritičnih situacija i optimizacija HACCP sistema - online obuka - Quality Austria Center

Preispitivanje kritičnih situacija i optimizacija HACCP sistema - online obuka


 

Kurs: 16.-17.03.2023.

Preduslovi:

Nema

Ciljna grupa: 

Članovi HACCP tima i svi zaposleni koji su odgovorni za bezbednost i legalnost proizvoda, naročito zaposleni koji rade u oblasti nabavke, osiguranja kvaliteta, inženjeringa i proizvodnje.

Sadržaj:

  • HACCP u skladu sa osnovama Codex Alimentarius-a
  • Kritičko ispitivanje internog koncepta HACCP i osmišljavanje neophodnih mera unapređenja
  • Zahtevi vezani za HACCP koncept iz perspektive zakonodavnih vlasti i odgovarajućih standarda o bezbednosti hrane
  • Potvrda HACCP koncepta – Koliko je sistem delotvoran?
  • Motivisanje zaposlenih i podizanje svesti – Kako uspešno održavati sistem?

 

Više informacija o ovoj obuci možete naći ovde.

Formular za prijavu možete preuzeti ovde.