logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Kako uskladiti poslovanje sa zahtevima novog Zakona o BZR - ISS

Kako uskladiti poslovanje sa zahtevima novog Zakona o BZR 


 

Datum: 12.03.2024.

Trajanje: jednodnevna obuka

Organizovanje poslovanja poslodavaca sa novim Zakonom BZR ("Sl. glasnik RS" br. 35/23) je od izuzetne važnosti kako za zaposlene tako i za poslodavce, jer od primene mera bezbednosti i zdravlja na radu zavisi fizički i psihički integritet zaposlenih na radnom mestu, ali i odgovornost poslodavaca za primenu tih mera.
Poslodavcima je dat rok od dve godine da usklade poslovanje sa novim zakonom. Međutim, određene mere se moraju odmah primenjivati u kontinuitetu sa prethodnim Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu, te ne postoji rok za usklađivanje. One predstavljaju prava i obaveze koje su poslodavac i zaposleni dužni da primenjuju uvek kada obavljaju rad. Zato je važno da se poslodavci(savetnici/saradnici za BZR) upoznaju sa njima. To im omogućava jednodnevni vebinar, koji 12.marta organizujemo putem ZOOM aplikacije.

Predavači na ovoj obuci su:

  • Vera Božić Trefalt, stručnjak iz oblasti bezbednost i zdravlje na radu
  • Mr Simo Kosić, mašinski inženjer, ekspert iz oblasti bezbednost i zdravlje na radu

Datum: 12.mart 2024.godine od 10-15

Naknada za učešće na obuci iznosi 8.000,00 dinara i obuhvata materijal za obuku i prezentacije predavača.

Napomena: Za sve učesnike petodnevne obuke „Pripreme za polaganje stručnog ispita BZR“ u organizaciji Instituta za standardizaciju Srbije obračunava se popust od 50% za ovaj vebinar. Ostali popusti utvrđeni Odlukom o visini naknada za usluge koje vrši Institut za standardizaciju Srbije u obavljanju poslova u oblasti standardizacije, za kategorije korisnika koji imaju pravo na popust u skladu sa ovom odlukom, za ovaj vebinar ne važe.

Možete se prijaviti ovde.

Nakon Vaše prijave na email adresu biće dostavljen predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.