logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Priprema za polaganje stručnog ispita za BZR - ISS

Priprema za polaganje stručnog ispita za BZR 


 

Datum: 27. - 31.05.2024

Trajanje: petodnevna obuka

Novi zakon o BZR, koji je prošle godine stupio na snagu uveo je obavezu poslodavaca, odnosno njegovog imenovanog savetnika/saradnika za polaganje stručnog ispita za bezbednost i zdravlje na radu.
Institut je prepoznao potrebu svih pravnih subjekata za opsežnom edukacijom koja će pojedinca spremiti za dobijanje neophodnog sertifikata te organizuje petodnevnu obuku namenjenu svim privrednicima, kako onima koji su samozaposleni (jer i njih ova obaveza ne isključuje), tako i makro preduzećima koja imaju jedno ili više imenovanih lica za obavljanje poslova BZR-a.

Prva četiri dana su u formi vebinara (27-30.maja), dok je peti dan (31.maj) predviđen za seminar u okviru kojeg je i praktična radionica.
Novi Zakon podrazumeva praćenje i primenu standarda, te obuka uključuje i upoznavanje sa Sistemima menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu SRPS ISO 45001.
Za sve učesnike obezbeđeno je i gratis petodnevno čitanje grupe standarda SRPS ISO 45001.

Predavači na ovoj obuci su:

Vera Božić Trefalt, stručnjak iz oblasti bezbednost i zdravlje na radu

Prof. Petar Bulat, redovni profesor Medicine rada na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Mr Simo Kosić, mašinski inženjer, ekspert iz oblasti bezbednost i zdravlje na radu

Mr Mirjana Mirković Đorđević, rukovodilac Odeljenja za hemijske tehnologije, poljoprivredu, šumarstvo, bezbednost, životnu sredinu i opšte standarde u ICC-u, sekretar Komisije za standarde CASCO, proveravač za QMS

Naknada za učešće na obuci iznosi 29.900,00 dinara i obuhvata materijal za obuku i prezentacije predavača.
Gratis usluga onlajn čitanja grupe standarda iz serije SRPS ISO 45001 u periodu od 5 dana i osveženje i ručak za vreme pauze u toku seminara.

Možete se prijavite ovde.

NAPOMENA: Nakon Vaše prijave na email adresu biće dostavljen predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.