F17 Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem prema Codex Alimentarius CXC 1-1969, ver.6 iz 2022-Webinar
Datum:
23.01.2025.
Cilj obuke:
HACCP je osnova svih standarda bezbednosti hrane. Obuka za HACCP značajno pomaže u pronalasku odgovarajućeg posla u ovoj oblasti.
Takođe, doprinosi bržem napretku i profesionalnom razvoju u svim organizacijama koje se bave proizvodnjom, preradom hrane ili u uslužnim delatnostima vezanim za hranu. Pridružite nam se i savladajte osnove dobre higijenske prakse (GMP), HACCP principa, analize opasnosti i određivanja CCP tačaka.
Materijal:
svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke
Način izvođenja:
online
Kontakt:
Ivana Francuski NIkodijević
0695779953
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.