logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Interni proveravač za bezbednost hrane prema ISO 22000:2018 - StandCert

Interni proveravač za bezbednost hrane prema ISO 22000:2018


 

Datum:

23-24.09.2025.

Cilj obuke:

Kurs je interaktivan, tipa radionice. sticanje teorijskog i praktičnog znanja o sprovođenju interne provere u organizaciji koja primenjuje standard ISO 22000:2018. Tokom obuke biće prezentovane teorijske osnove, a polaznici će se kroz radionice i rešavanje konkretnih zadataka osposobiti da planiraju i sprovode interne provere u svojoj organizaciji. Posebna pažnja se posvećuje procesno orjentisanim internim proverama.

Materijal:

svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke

Način izvođenja:

Webinar/Ex Catedra (16 časova)

 

Način prijavljivanja

Prijave se mogu izvršiti na:

tel. 0112651499
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923

Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953