F16 Upoznavanje sa zahtevima koji se odnose na upravljanje alergenima za sve subjekte koji rade sa hranom
Datum:
15.12.2025.
Cilj obuke:
Uzimajući u obzir činjenice da su alergije na hranu su značajno pitanje bezbednosti hrane, kao i da ne postoji prevencija za lečenje alergena, osim izbegavanja, cilj kursa je da se učesnici u lancu hrane upoznaju sa rizicima koji se odnose na alergene, kao i o načinu na koji će se oni prepoznavati u lancu hrane i o merama koje pojedini učesnici treba da preduzimaju, kako bi se sprečili negativne efekti.
Materijal:
svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke
Način izvođenja:
Webinar
Način prijavljivanja
Prijave se mogu izvršiti na:
tel. 0112651499
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923
Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953