logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

SGS - plan obuka za oktobar 2020.

SGS Academy sertifikacionog tela SGS je izdao Plan održavanja seminara/obuka za oktobar 2020. godine.

 

Raspored obuka za mesec oktobar koje se organizuju u okviru SGS Akademije Srbija, možete videti na našoj lokalnoj web adresi: http://www.sgs.rs/sr-Latn-CS/Our-Company/Training-Schedule.aspx.

 

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je ograničen broj mesta za polaznike obuke:

  • Obuka za vodeće proveravače prema standardu serije ISO 14001 – EMS LAC Realizacija obuke je definisana za period 05.-09.10.2020. – prijave traju do 01.10.2020.

 

SGS kompanija je razvila mogućnost realizacije svih obuka u okviru Akademije Online putem.

Zainteresovani mogu da pristupe SGS obuci pohađajući digitalne kurseve koji se praktično isporučuju putem VILT (Virtual Instructor Led Training) metode, što omogućava i tutorima i polaznicima obuka da minimiziraju potencijalne uticaje na njihovo zdravlje i dobrobit.

Obuke koje nisu planirane u nastupajućem periodu mogu se izvesti na zahtev klijenta za grupu polaznika iz Vaše organizacije. Sva navedena predavanja mogu se takođe prilagoditi potrebama konkretne organizacije, odnosno moguće je kombinovati srodne teme. Na zahtev, dostavićemo Vam detaljne programe i cene.

Takođe, pored Online obuka SGS kompanija je razvila i mogućnost održavanja sertifikacije uz pomoć SGS provere na daljinu. Sva pitanja na temu sertifikacije i provera sistema možete upititi na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.