logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Interni proveravač sistema menadžmenta kvalitetom prema standardu SRPS ISO 9001:2015 - webinar

Sertifikaciono telo StandCert objavilo je plan obuka za naredni period.


 

Cilj obuka koje StandCert d.o.o. Beograd organizuje je pružanje visoko kvalitetnog nivoa informacija i znanja, koje integriše teorijske osnove i praktična iskustva. Kao predavače angažujemo najbolje stručnjake sa teritorije Srbije i šire. 

 

Interni proveravač sistema menadžmenta kvalitetom prema standardu SRPS ISO 9001:2015 - webinar

Datum: 25-26.05.2021.

Cilj obuke: sticanje teorijskog i praktičnog znanja o sprovođenju interne provere u organizaciji koja primenjuje standard ISO 9001:2015. Tokom obuke biće prezentovane teorijske osnove, a polaznici će se kroz radionice i rešavanje konkretnih zadataka osposobiti da planiraju i sprovode interne provere u svojoj organizaciji. Posebna pažnja se posvećuje procesno orjentisanim internim proverama.

Tokom ove obuke polaznici dobijaju potrebna znanja i veštine koje se zahtevaju kao preduslov za sertifikaciju internih proveravača za sistem menadžmenta kvalitetom prema SRPS ISO 9001:2015 koja se sprovodi u akreditovanom sertifikacionom telu za sertifikaciju osoba StandCert doo.

Materijal: svaki polaznik dobija priručnik za praćenje obuke u elektronskom obliku.

Predavač: Branislava Milovanov

Napomena: Obuka je odobrena okviru SC-UP-13 Šema sertifikacije osoba u oblasti sistema menadžmenta što znači da polaznici koji završe ovu obuku dobijaju potrebna znanja i veštine koje se zahtevaju kao jedan od preduslov za sertifikaciju internih proveravača za sistem menadžmenta kvalitetom prema SRPS ISO 9001:2015 koja se sprovodi u akreditovanom sertifikacionom telu za sertifikaciju osoba StandCert doo.

Sadržaj kurseva:

Kursevi se sastoje iz:

- teorijskog dela;

- praktičnih vežbi;

- ispita na kraju kursa (test)

 

Način prijavljivanja

Prijave se mogu izvršiti na:

· tel. 0695779953

· e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923

Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953