logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Besplatna radionica „DAY - 0“ - Uvod u Lean Six Sigma - PKS

Privredna Komora Srbije – Privredna Komora Beograda u saradnji sa sertifikacionim telom Bureau Veritas i uz podršku Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije, vas poziva na radionicu pod nazivom: „DAY - 0“ - Uvod u Lean Six Sigma, 5. oktobra 2023 godine u Beogradu, u periodu od 11:00 do 15:30 u Privrednoj Komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na VI spratu.


 

Cilj radionice je da pomognemo preduzećima u Srbiji da unaprede kvalitet poslovanja, kroz poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga, kao i efikasnosti i efektivnosti procesa i aktivnosti u preduzeću, kombinujući primenu dva menadžmet koncepta: Lean Management i Six Sigma. Lean koncept se tradicionalno fokusira na eliminisanje rasipanja (nepotrebnih aktivnosti) u procesima, pojednostavljenju aktivnosti, smanjujući na taj način vreme trajanja procesa i potrošnju resursa preduzeća. Koncept Six Sigma se fokusira na poboljšanje kvaliteta izlaznog procesa identifikovanjem i uklanjanjem uzroka nedostataka (grešaka) i minimiziranjem varijabilnosti u (proizvodnim i poslovnim) procesima. U praksi, kombinacija ova dva koncepta omogućava brže postizanje rezultata i veću vidljivost od koristi koju donosi vlasnicima procesa, kao i menadžmentu i vlasnicima preduzeća.

Radionicu će voditi gospodin Miloš Bjelica Lean Six Sigma Master Black Belt, sa preko 20 godina iskustva u konsultacijama, obukama i implementaciji Lean Six Sigma poboljšanja u različitim multinacionalnim i domaćim kompanijama.

Učešće na radionici je bez kotizacije za učesnike koji potvrde svoje učešće na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 04.oktobra 2023.godine do 13 časova.

Predviđeno je da učesnici koji završe radionicu dobiju potvrdu da su učestvovali na treningu „DAY – 0“ – UVOD U LEAN SIX SIGMA“ od strane Bureau Veritas.