logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Treći Halal Business Forum Hrvatska

Halal Business Forum je dvodnevni događaj koji 2. i 3. oktobra 2023. u Zagrebu okuplja profesionalce iz trgovine, proizvodnje, finansija, IT-a, prodaje i turizma kako bi istražili nove poslovne mogućnosti u oblasti halala.

 

"Nakon velikog uspeha Svetskog halal dana u Hrvatskoj i Halal poslovnog foruma 2021. i 2022., pred nama je treće izdanje Halal poslovnog foruma.

Fokusirajući se na pitanja koja su najrelevantnija za današnju globalnu halal industriju, Halal Business Forum je dizajniran da stimuliše novo razmišljanje i inspiriše akciju, istovremeno pružajući jedinstveno mrežno okruženje za povezivanje kvalifikovanih kupaca sa proizvođačima i zainteresovanim stranama u turizmu.

Steknite znanje od profesionalaca i stručnjaka i otkrijte kako ostvariti veću saradnju i uključivanje na halal tržište povećanjem prometa robe, broja dolazaka halal turista i novim mogućnostima ulaganja.

HBF 2023 je odlična platforma za sve lidere industrije, neprofitne organizacije, predstavnike državnih organa, rukovodioce poslovnog i hotelskog menadžmenta, turističke agencije, jedinice lokalne samouprave, univerzitetske predavače, naučna istraživanja, finansijske institucije, kupce i trgovinske posetioce da se predstave i debatovati o najnovijim trendovima u ovom veoma unosnom segmentu tržišta."

Link za registraciju je ovde.

 

 

Izvor: Halal Business Forum Croatia