logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

StandCert - 15 godina zajedno na putu kvaliteta

StandCert ove godine proslavlja 15 godina postojanja. Postojanje firme više od jedne decenije predstavlja veliki uspeh, dug put, pun izazova, poslovnih prilika, uspona i padova. Na tom putu Standcert je  zauzeo i zadržao jednu od vodećih pozicija u svojoj oblasti rada

 

Od samog početka imali smo jasnu viziju i jasno postavljene ciljeve. Naše okruženje i okolnosti učinili su da konstantno napredujemo, postajemo  bolji i jači. Posvećenim, predanim radom  stvaramo sigurno okruženje, partnere od poverenja kompanije održivog i profitabilnog rasta, našim zaposlenima i saradnicima okruženje koje neguje slobodu odlučivanja, hrabrost i inovativnost.

 

Kako smo počeli

StandCert  je osnovan kao privredno društvo 26.11.2008. godine.

Osnivanje privrednog društva sa delatnošću sertifikacije Sistema menadžmenta u uslovima kada su svetska sertifikaciona tela uveliko vladala na tržištu Srbije, bio je vrlo hrabar ali i uspešan korak.

Jedan broj entuzijasta vezanih za delatnost u oblasti kvaliteta, koji su bili veliki poklonici pokreta kvaliteta u Srbiji, želeo je da što bolje iskoristi dragoceno iskustvo stečeno u vreme početaka pokreta kvaliteta u Srbiji s početka devedesetih godina. Svojim znanjem i iskustvom pruži značajan doprinos zajednici i poslovnom okruženju. Želja da kod naših klijenata probudimo svest o potrebi da svoje poslovanje unaprede i da ga učine sigurnim, traje već 15 godina.

Naša najveća snaga jesu nasi zaposleni i saradnici. Ljudi koji su do osnivanja StandCerta imali značajan uspeh i iskustvo u oblasti sertifikacije, prepoznali su StandCert kao dobru priliku da iskoriste svoje znanje i da svojim zaposlenjem doprinesu razvoju StandCerta, a kroz to i razvoju infrastrukture kvaliteta u Srbiji.

StandCert je bio otvoren za uključivanje kako iskusnih tako i mladih kadrova u svoje redove, negujući otvorenost, konstantno učenje, inovativnost, poverenje i slobodu odlučivanja. Takav pristup je primenjen zahvaljujući snažnim menadžerskim sposobnostima direktorke mr Mirjane Stanić, koja je na funkciji direktorke od osnivanja StandCerta.


Gde smo sada

Spajanjem iskustva i novih progresivnih ideja u tehnikama rada i energije, koju su svojim zaposlenjem doneli mladi, StandCert je izrastao u respektabilnu, kompaniju u oblasti svog rada.

StandCert je kvalitetom svojih usluga prepoznat kako na domaćem tržitu tako i inostranom tržištu.
 
U naše najznačajnije rezultate ubrajamo:

Naše zaposlene i tim proveravača i tehničkih eksperata,  danas njih preko 160

  • Preko 1200 sertifikovanih klijenata
  • Preko 9000 polaznika obuka
  • Prvo smo domace akreditovano telo za sertifikaciju osoba iz oblasti sistema menadžmenta


Zahvaljujemo se svim našim klijentima i svim saradnicima što nam ukazuju poverenje i što imamo priliku da zajedno stvaramo nove vrednosti, koje doprinose da živimo, radimo i stvaramo kvalitetnije okruženje.

StandCert tim.