logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Temom „Standardi i ekologija” ISS na Sajmu ekologije i energetike

Na 18. međunarodnom sajmu energetike i 19. sajmu ekologije i zaštite životne sredine i prirodnih resursa ove godine učestvuje i Institut za standardizaciju Srbije (ISS).

 

Ovim događajem Beogradski sajam i ISS započinju jednogodišnju saradnju, s ciljem da se što veći broj građana Srbije upozna sa standardima i standardizacijom uopšte, kao i da Sajam svoj program na brojnim manifestacijama koje organizuje obogati predavanjima iskusnih standardizera iz različitih oblasti standardizacije.

Hala 1 Beogradskog sajma u periodu od 28. do 30. novembra dočekuje posetioce zainteresovane za ekologiju i energetiku. U okviru svog učešća u ovogodišnjem sajmu ekologije, Institut je prisutnima omogućio upoznavanje sa 64 standarda iz oblasti ekologije, a u sali predviđenoj za „B2B” događaje rukovodilac Odeljenja za prodaju, marketing i edukaciju, Bratislava Stojanović, otvorila je današnji dan temom „Standardi i ekologija”. Zainteresovani su se upoznali sa najvažnijim standardima u ovoj oblasti, ali i značajem njihove primene na celokupno društvo.

Na kraju predavanja, Institut je organizovao mini-kviz zahvaljujući kojem su posetioci mogli da saznaju brojne zanimljivosti vezane za rad Instituta i donošenje standarda, a troje njih koji su pružili i tačne odgovore na pitanja iz oblasti standardizacije i ekologije dobili su nagrade.

Kako je saradnja sa Beogradskim sajmom tek započeta, u narednoj godini, koja je jubilarna za Institut, predviđen je veliki broj prezentacija i edukativnih predavanja kojima će se budući posetioci Sajma upoznati sa standardima iz svih oblasti života.

 

 

Izvor: iss.rs