logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Fruvita uspešno prošla resertifikacioni audit prema FSSC 22000 ver.6, ISO 22000, HACCP i ISO 9001

Dana 18. i 19. aprila 2024. godine u Fruvita-i je uspešno realizovan resertifikacioni audit prema FSSC 22000 V.6, ISO 22000:2018, HACCP i ISO 9001:2015 od strane sertifikacionog tela Quality Austria Center.

Fruvita je kompanija koja koristi blagodeti lokacije svojih proizvodnih kapaciteta u najpoznatijem voćarskom kraju u Srbiji i brzo reaguje na promene zahteva i potreba potrošača, nastojeći da bude različita i na taj način ponudi potrošaču više od očekivanog kreirajući uvek nova voćna iskustva.

Dugi niz godina u Fruviti se primenjuje i sertifikuje integrisani sistem upravljanja bezbednošću i kvalitetom prema međunarodnim standardima: ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, uključujući HACCP od strane sertifikacionog tela Quality Austria Center. Nakon inicijalne sertifikacije, davne 2007.godine, Fruvita je istrajala na putu očuvanja visokog nivoa kvaliteta i bezbednosti hrane kroz stalne inovacije, kontinuirani tehnološki razvoj i kroz primenu i poštovanje principa dobre higijenske i dobre proizvođačke prakse u svim procesima, uvek nastojeći da ispunjava sve zahteve pomenutih standarda, kao i zakonske i druge zahteve i da tako izgradi i jača snažan odnos poverenja vernih i novih potrošača. Danas Fruvita poseduje snažnu organizacionu kulturu koja daje prioritet bezbednosti hrane kao fundamentalnoj vrednosti i integriše je u svaki aspekt poslovanja, od najvišeg rukovodstva do zaposlenih na prvoj liniji.

Fruvita je među prvima uspešno sprovela prelazak sa FSSC 22000 verzije 5.1 na 6.0. Ova nadogradnja obezbediće povećanu bezbednost hrane i doprinos ukupnom integritetu globalnog
lanca snabdevanja. Za Fruvitu, to nije samo nadogradnja; to je put stalnog poboljšavanja i unapređenja u svim sferama koji vodi ka budućnosti u kojoj se spajaju snažna bezbednost hrane,
usklađenost sa propisima i održivost.

 

Izvor: fruvita.com