logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Uspešna sertifikacija kompanije NIDEC Elesys Europe

 

ponosni na činjenicu da je kompanija NIDEC Elesys Europe d.o.o. sertifikovana od strane Bureu Veritas prema zahtevima standardas ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i IATF.

Uspešnom sertifikacijom, kompanija NIDEC Elesys Europe d.o.o. dokazuje da ispunjava najviše standarde kvaliteta, efikasnosti i pouzdanosti u oblasti automobilske industrije, a istovremeno potvrđuje svoju suštinsku posvećenost zaštiti životne sredine i kreiranju bezbednog i zdravog okruženja za svoje zaposlene i saradnike kompanije.

Kompanija NIDEC je osnovan 1973. godine u Kjotu, Japan, i danas je svetski lider u proizvodnji svih vrsta elektromotora sa najvećim udelom na svetskom tržištu malih vretenastih motora koji napajaju hard diskove. Posluje u 46 zemalja, sa 347 kompanija u Grupi i zapošljava 106.000 ljudi širom sveta.

Ulaganje u Srbiju deo je dugoročne strategije kompanije, a pokretanje fabrika u Novom Sadu prvi je korak ka uspostavljanju evropskog industrijskog parka NIDEC. Svojim prisustvom u Srbiji, NIDEC CORPORATION je postavila centralnu osnovu za aktivnosti zasnovane na naprednoj tehnološkoj proizvodnji visokofrekventnih DC motora bez četkica i pratećih proizvoda za vozila.

 

Izvor: bureauveritas.rs