logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Sve o menadžmentu sistema na jednom mestu

Strukovno udruženje Portal Kvalitet kroz svoje aktivnosti i sajt pruža kompletan uvid u svet menadžmenta sistema tj standarda kvaliteta.

 

Povodom desetogodišnjice postojanja, portal je redizajniran, a fokus je na predstavljanju ljudi koji se profesionalno bave menadžmentom sistema, kompanijama koje su uvele standarde i u svojim kompanijama poštuju procedure internog uređenja.

Portal će u buduće sadržati informacije o najnovijim svetskim trendovima, kao i informacije o otvorenim poslovnim pozicijama, a sa ciljem redovnog informisanja članova.

Takođe, u pripremi je i nedeljni pregled vesti kako bi zainteresovani čitaoci bili blagovremeno informisani o novinama i trendovima u sistemu menadžmenta.

Privredna komora Srbije pruža podršku kompanijama u oblasti kvaliteta - U okviru Centra za životnu sredinu, tehničke propise, kvalitet i društvenu odgovornost, a posebno kroz Registar sertifikata o usaglašenosti sa standarizovanim sistemima menadžmenta, kao i pružanje informacija o privrednim društvima koja su sertifikovala sistem menadžmenta prema relevantnim međunarodnim standardima (ISO, HACCP, OHSAS i dr.)

 

 

Izvor: pks.rs