logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Kompanija Jaffa dobila halal sertifikat za 16 proizvoda

Agencija za certificiranje halal kvalitete obaveštava da je kompanija Jaffa iz Crvenke uspešno implementirala zahteve Halal standarda BAS 1049:2010. Halal sertifikacijom obuhvaćene su različite proizvodne linije i proizvodi kompanije Jaffa u Crvenki i Kikindi.

 

Auditom halal kvalitete utvrđeno je da je kompanija Jaffa ispunila zahteve halal standarda, navedeno je u saopštenju Agencije.

Od ukupnog asortimana proizvoda, halal sertifikacijom obuhvaćeno je 16 proizvoda iz proizvodnih linija biskvita, vafla i krekera.

- Drago nam je da smo pored naših vodećih brendova jaffa cakes i munchmallow sertifikovali i ostali deo našeg portfolija. Imajući u vidu naš fokus na rast i buduću ekspanziju na nova tržišta, u narednom periodu ćemo svakako raditi na daljem proširenju liste halal sertifikovanih proizvoda - rekli su iz kompanije Jaffa.

Kompanija Jaffa proizvode distribuira na tržišta zemalja Balkana, Europske Unije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Lista halal sertifikovanih proizvoda kompanije Jaffa dostupna je na stranici Agencije www.halal.ba kao i na mobilnoj aplikaciji Halal bazar.

 

Izvor: eKapija.com