logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Reklamna kampanja za standarde i standardizaciju

U ponedeljak je zvanično počela kampanja „Standardi jesu važni – učestvuj u standardizaciji“ na javnom servisu Radio-televizije Srbije, kojom se promoviše značaj primene standarda, kao i rad komisija za standarde.

 

U naredne tri nedelje, u različitim terminima na kanalu RTS 1 biće emitovana dva TV spota, pripremljena u okviru projekta IPA 2017 „EU za Srbiju – podrška bezbednijim proizvodima“. Ovim projektom bilo je obezbeđeno i snimanje promotivnog video materijala za ISS, premijerno prikazanog u junu ove godine na Generalnoj skupštini CEN-a CENELEC-a, kojim je ISS najavljen kao domaćin narednog zasedanja evropskih organizacija za standardizaciju.

Reklamne spotove takođe možete pogledati na Youtube kanalu EU za Srbiju: https://youtu.be/29hNRpg3KV0 i https://youtu.be/OJPrc_gpIxg.

Podršku ovoj kampanji dalo je i Ministarstvo privrede RS na svojoj veb-stranici: https://privreda.gov.rs/aktuelno/vesti-i-saopstenja/zasto-su-standardi-vazni-i-koliko-menjaju-vas-zivot, kao i EU projekti u Srbiji na veb-platformi #EU za tebe: https://www.euzatebe.rs/rs/vesti/zasto-su-standardi-vazni-i-koliko-menjaju-vas-zivot.

 

 

Izvor: iss.rs