logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Predstavljamo novog člana u sekciji Sertifikaciona tela: TÜV NORD Adriatic d.o.o.

TÜV NORD je globalno sertifikaciono telo koje se bavi sertifikacijom sistema upravljanja i edukacijom, tehničkom inspekcijom, ispitivanjem opreme pod pritiskom i sertifikacijom proizvoda.

To je ćerka kompanija TÜV NORD GROUP iz Nemačke i osnovana je 1997. godine u Hrvatskoj. Prisutni smo u celom svijetu, a TÜV NORD Adriatic svojim aktivnostima pokriva celu regiju. Jamčimo nezavisnost i nepristranost te kontinuitet u podršci klijentima. Primarni cilj nam je zadovoljstvo klijenta, a naši visokoobrazovani stručnjaci prate i podržavaju razvoj Vaše organizacije te osiguravaju objektivnu povratnu informaciju. Sedište kompanije nalazi se u Zagrebu, imamo predstavništva u Srbiji (Beograd) i Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Banja Luka) te osim sedišta i dodatne kancelarije u Hrvatskoj: Slavonski Brod, Osijek, Rijeka i Split. Jedna smo od vodećih sertifikacionih i inspekcijskih kuća u široj regiji. Naše ključne usluge uključuju sertifikaciju sistema upravljanja, tehničku inspekciju, sertifikaciju proizvoda i edukaciju.

 

Više o uslugama koje pruža TÜV NORD Adriatic d.o.o.,  kao kontakt informacije, možete naći na stranicama: Sertifikaciona tela.