logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Predstavljamo: EAS Standardi - Srž EAC-spremno Sertifikacionog Programa

Zajednica istočne Afrike (EAC) je uvela Istočnoafričke standarde (EAS) radi usklađivanja sigurnosnih i performansnih standarda i podsticanja trgovine unutar EAC, kontinentalne i globalne trgovine. 

Registrujte se da bi videli ceo članak...

Predstavljamo: The Nordic Swan Ecolabel

Nordijska ekološka oznaka ili nordijski labud iliti The Nordic Swan Ecolabel je zvanična ekološka oznaka održivosti za proizvode iz nordijskih zemalja.

Registrujte se da bi videli ceo članak...

Predstavljamo: Ekološka oznaka Evropske unije "EU Ecolabel"

Francuska ima treći najveći broj proizvoda i usluga obuhvaćenih ekološkom oznakom Evropske unije (EU), iza Španije i Italije

Registrujte se da bi videli ceo članak...

Predstavljamo: TQ Net Consulting

2018.07. tq net consulting logoTQ Net Consulting je konsultantska kuća koja se bavi optimizacijom i reinžinjeringom poslovnih procesa, razvojem ljudskih potencijala i primenom savremenih metoda u upravljanju proizvodno - poslovnim sistemima.

Opširnije...

Predstavljamo: MAGAT Inženjering Beograd

Znak MAGATMAGAT Inženjering se prvenstveno bavi izvođenjem obuka u oblastima sistema menadžmenta i metrologije (Trening centar Magat-a), kao i implementacijom standarda ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17020, ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Opširnije...

Predstavljamo: Sertifikaciono telo Kvalitet a.d.

kvalitet ad logo praviAkcionarsko društvo za ispitivanje kvaliteta “Kvalitet“ Niš je osnovano 1981. godine i prva je organizacija u Srbiji koja je akreditovana od strane tadašnjeg Jugoslovenskog akreditacionog tela (JUAT), prethodnika Akreditacionog tela Srbije (ATS) za ispitivanja i sertifikaciju proizvoda.

Opširnije...

Predstavljamo: Sertifikaciono telo Certop

certopSertifikaciono telo Certop Co Kanjiža, kao posrednik stručnosti i pouzdanosti sa međunarodno priznatim sertifikatima i visokoprofesionalnim kvalitetom usluga, svojim poslovnim partnerima doprinosi konkurentnosti i direktno potpomaže u procesu integracije na međunarodno tržište.

Opširnije...

Predstavljamo novog člana: PFI d.o.o.

Prima-Food-Industry logo"Prima Food Industry" je kompanija koja je osnovana 01.01.2010.godina, čija je osnovna delatnost proizvodnja prehrambenih proizvoda i koja je renomirani proizvodjač najvećih brendova u regionu u kategorijama kečapa, majoneza, senfa, soseva, dresinga, sokova od povrća i voća, maragarina, biljnih kremova, napitaka na bazi sojinih proteina i sličnih proizvoda.

Opširnije...

Predstavljamo: Konsultantska kuća Q-Expert Consulting

Q-Expert ConsultingQ-EXPERT CONSULTING d.o.o. je vodeća konsultantska organizacija u regionu u oblasti projektovanja, uspostavljanja i primene sistema menadžmenta prema zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 17025, ISO 15189, ISOiIEC 17020, ISO/TS 16949, ISO 13485, CE znak, itd.

Opširnije...

Predstavljamo: Konsultantska kuća PDCA Konsalting, Novi Sad

PDCA KONSALTING DOO Novi Sad je konsultantska kuća, koja pruža usluge konsaltinga iz oblasti implementacije Sistema menadžmenta, međunarodnih standarda i drugih naprednih tehnika i alata, kojima se unapređuje efektivnost i efikasnost organizacija i time uvećava njihova konkurentnost i inovativnost.

Opširnije...

Predstavljamo: Konsultantska kuća DQMS

DQMSAgencija za konsalting i menadžment „DQMS"- pruža konsultantske usluge na projektovanju sistema menadžmenta, vrši usaglašavanje sa zahtevima standarda: ISO 9001; ISO 14001; ISO 18001; ISO ISO 22000; IFS; BRC; HACCP; 27001; ISO 17025; ISO 50001 i dr.; angažovanjem priznatih stručnjaka sa velikim dugogodišnjim iskustvom u oblasti standardizacije i sertifikacije,, koji su osnov za delatnost, kao i suštinski preduslov za uspešnost svake organizacije.

Opširnije...

Predstavljamo: Konsultantska kuća Q-System

Q-SystemAgencija za konsalting "Q-System" sa sedištem u Kragujevcu je osnovana 2005 sa misijom da svojim delovanjem poboljša efektivnost i efikasnost poslovanja organizacija u regionu (prostor bivše Jugoslavije) - u svim sferama privrede, pružajući im najnovija znanja, metode i tehnike u oblasti sistema upravljanja.

Opširnije...

Predstavljamo: Vodič za sertifikaciju poljoprivredne proizvodnje

hrana2U okviru projekta „Tehnička pomoć u sprovođenju GlobalG.A.P-a i drugih dobrovoljnih standarda" koji je deo programa trgovinske saradnje između Švajcarske i Srbije, finansiran od strane Švajcarskog državnog sekretarijata za ekonomske poslove (SECO), napravljen je "Vodič za sertifikaciju poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije".

Opširnije...

Predstavljamo: Sertifikaciono telo TUV Rheinland

TUV RheindlandTÜV Rheinland Group je jedno od vodećih svetskih sertifikacionih tela osnovano 1872. godine sa sedištem u Kelnu, a usmereno na pružanje tehničkih usluga. TUV Rheinland Group ima 17.000 zaposlenih na 500 lokacija u 65 zemalja.   

TÜV Rheinland InterCert d.o.o., kao članica grupacije posluje od 2006. godine.

Opširnije...

Predstavljamo: Alati kvaliteta

Logo_maliOd marta 2013.godine, Portal Kvalitet predstavlja novu sekciju: ALATI KVALITETA!

Svi modeli upravljanja kvalitetom (QMS, TQM i dr.) zahtevaju stalno merenje i poboljšanje kvaliteta. Primenjeni alati, tehnike i metode mere karakteristike kvaliteta proizvoda, procesa ili sistema uz definisanje akcija za njihovo poboljšanje.

 

Opširnije...

Predstavljamo: Sertifikaciono telo StandCert

STANDCERT_logo_manjiStandCert d.o.o. Beograd, privredno društvo za sertifikaciju i nadzor, osnovano je 2008-11-26. Upisano je u Registar privrednih subjekata Agencije za privredne registre.
Osnovna delatnost StandCert d.o.o. je:
• sertifikacija sistema menadžmenta
• obuka u oblasti tumačenja zahteva standarda
• obuka za interne provere

 

Opširnije...

Predstavljamo: YUQS

YUQS_logo_tanjiJUQS - Društvo za sertifikaciju i nadzor sistema kvaliteta d.o.o. osnovano je u martu 1997. godine, kao sertifikaciono telo za sisteme menadžmenta kvalitetom i zaštitom životne sredine.
JUQS je nezavisna, nepristrasna i neprofitna organizacija, koja teži da svoje usluge učini pristupačnim za sve klijente.

Opširnije...

Predstavljamo: ISACert

ISACERT_LogoISACert je jedno od vodećih audit i sertifikacionih tela u prehrambenoj industriji i u lancu snabdevanja hranom. Usluge audita i sertifikacije pružamo globalno. Naši sertifikati su internacionalno prepoznati i prihvaćeni.

Opširnije...

Predstavljamo: konsultuj.me

konsultuj.me_logoKonsultuj.me je mrežna organizacija koja okuplja priznate stručnjake iz različitih oblasti poslovanja angažovanih na projektnoj osnovi.
Agencija pruža usluge u oblasti primene zahteva ISO i EN standarda, Kaizen i LEAN-a, izrade investicionih studija, unapređenja poslovnih procesa i organizacionog restrukturiranja.
Opširnije...

Predstavljamo: SIQ

siq.si_logoSIQ – Slovenački institut za kvalitet i metrologiju je profesionalna, nezavisna i nepristrasna institucija koja pruža integrisana rešenja u oblasti ocenjivanja sistema menadžmenta, testiranja i sertifikacije proizvoda, metrologije, kontrole tehnologije igara na sreću i obrazovanja.
Opširnije...

Savet za standarde Kanade, SCC izdaje novi alat za povećanje bezbednosti proizvoda široke potrošnje

SCC_logoSavet za standarde Kanade (SCC – Standards Council of Canada) izdaje novi alat za povećanje bezbednosti proizvoda široke potrošnje

SCC - Savet za standarde Kanade je u utorak, 4. decembra 2012.godine u Otavi, Ontario zvanično objavio publikaciju Bezbednost potrošačkih proizvoda u Kanadi: vodič za standarde i opcije ocenjivanja usaglašenosti za proizvođače, uvoznike i prodavace, sa ključnim informacijama za preduzeća o standardima za bezbednost proizvoda.

Vodič Bezbednost potrošačkih proizvoda u Kanadi je namenjen da pruži proizvođačima, uvoznicima i izvoznicima osnovno razumevanje standarda i procesa ocenjivanja usaglašenosti, kao i da ih informiše o njihovoj ulozi u svetu bezbednosti potrošačkih proizvoda.

Vodič dopunjuje Akt o bezbednosti potrošačkih proizvoda Kanade (CCPSA) koji je fokusiran na zabrani proizvodnje i uvoza opasnih materija, kao i da obezbedi da vlada ima moć da preduzme korektivne mere u vezi sa nebezbednim proizvodima.

 

Opširnije...

Bureau Veritas

BV_2006_V2

Osnovan 1828, Bureau Veritas je međunarodna grupacija specijalizovana za poslove inspekcija, analize, provere i sertifikacije proizvoda, infrastrukture (zgrade, industrijske lokacije, opremu, brodove itd.) i menadžment sistema u odnosu na regulative ili standarde.

Bureau Veritas je pozicioniran kao svetski lider, u uslugama ocenjivanja usaglašenosti i sertifikacije u oblasti kvaliteta, zdravlja i bezbednosti, životne sredine i društvene odgovornosti.

 

Prepoznat i akreditovan od strane vodećih nacionalnih i međunarodnih organizacija, Bureau Veritas je prisutan u 140 zemalja kroz mrežu koju čini više od 900 kancelarija, 340 laboratorija, preko 50.000 zaposlenih i 400.000 klijenata.

Opširnije...